AKTIVITETET

Ju mund të shihni të gjitha aktivitetet e shkollës.

KLASAT

Klasat mund ti gjeni dhe ti selektoni sipas nevojës.

DOKUMENTET

Statusi, Regullore, Raporte financiare dhe vjetore për punë, Vendime/Shpallje etj.

Mire se erdhet në
SH.F.K LIRIA - SHKUP

Shkolla fillore komunale “Liria” Shkup, gjendet në rajonin e komunës Çair, në pjesën e vjetër të qytetit të Shkupit. Është themeluar me 01 dhjetor 1944 për mësim në gjuhën shqipe, ku drejtor i pare i kësaj shkolle ka qenë Azem Marana kurse arsimtarët e pare ishin Azem Marana, Anica Lora, Bajram Bajrami, Franjo Sopi, Hajrije Kokoboko, Halil Bejta, Hasan Bilalli, Muhamet Sopoti, Paqize Elezi, Abdulla Presheva dhe Zef Jaku.

Total People lived
in our city
0 K
Square kilometres
region covers
0 K
Private & domestic
garden land
0 %
Average Costs of Home
Ownership
0 th

88th mayor of the City EGovt, re-elected on Jun 1 2019.

Monocle ipsum dolor sit amet exclusive essential uniforms, classic K-pop Tsutaya Boeing 787 Ginza. Boeing 787 vibrant Ginza Asia-Pacific non signature emerging Nordic Marylebone international smart cosy handson crafted bespoke tote bag boulevard. Mayor Andrew J. Simmons, an accomplished advocate for working people.

– Andrew Simmons,
City Mayor

Explore Our Goverment
Departments

We are offering the following information's about us that what we actually.

Events & Programs

What's are going to happen in city upcoming days. Join the fun in our city!

Discover our lovely and
vibrant city

Experience the Tradition, Great and the Natural Beauty of the City

Meet City Council

The city council have the real super powers as administraion to lead country.

Shkolla fillore komunale “Liria” Shkup, gjendet në rajonin e komunës Çair, në pjesën e vjetër të qytetit të Shkupit.
Është themeluar me 01 dhjetor 1944 për mësim në gjuhën shqipe, ku drejtor i pare i kësaj shkolle ka qenë Azem Marana

Na kontaktoni

Rruga Cvetan Dimov 94, 1000 Shkup Maqedonia e Veriut

E Hënë – E Premte: 06:00–18:00
E shtunë – E dielë: Mbyllur

SHKOLLA FILLORE KOMUNALE LIRIA - SHKUP © 2024. Të gjitha të drejtat e rezervuara