Na kontaktoni

Ne e vlerësojmë shumë që gjetët kohë për të kontaktuar. Ju lutemi plotësoni formularin dhe dërgoni mesazhin tuaj

Kontakt info:

+389 02 261 1854

Orari i Punës

E Hënë – E Premte: 06:00–18:00
E shtunë e dielë: Mbyllur

Dërgoni mesazhin tuaj

  Shkolla fillore komunale “Liria” Shkup, gjendet në rajonin e komunës Çair, në pjesën e vjetër të qytetit të Shkupit.
  Është themeluar me 01 dhjetor 1944 për mësim në gjuhën shqipe, ku drejtor i pare i kësaj shkolle ka qenë Azem Marana

  Na kontaktoni

  Rruga Cvetan Dimov 94, 1000 Shkup Maqedonia e Veriut

  E Hënë – E Premte: 06:00–18:00
  E shtunë – E dielë: Mbyllur

  SHKOLLA FILLORE KOMUNALE LIRIA - SHKUP © 2024. Të gjitha të drejtat e rezervuara