Parlamenti i nxënësve

Sot në shkollën tonë u mbajt mbledhja e rradhës e Parlamentit të nxënësve ku morën pjesë kryetari i parlamentit,nënkryetari ,avokati i nxënësve dhe kryetarët e nënkryetarët e klasave .U bisedua mbi ngjarjet dhe temat aktuale në shkollë ku më tepër u diskutua mbi bulizmin si dukuri ,respektimin e rregullave në shkollë,perspektivat për të ardhmen etj.Nxënësit tanë janë pjesmarrës aktiv në krijimin e politikave të shkollës dhe zëri i tyre dëgjohet me kureshtje.Ardhmëria ju mbetet gjeneratave të reja prandaj krenohemi që kemi nxënës ambicioz,kreativ dhe me përkushtim mundohen që të kontribojn për avansimin e proçesit edukativo arsimor .📚🏆🌎

Previous Bashkëpunimi me Univerzitetin Ndërkombëtar të Ballkanit.

Shkolla fillore komunale “Liria” Shkup, gjendet në rajonin e komunës Çair, në pjesën e vjetër të qytetit të Shkupit.
Është themeluar me 01 dhjetor 1944 për mësim në gjuhën shqipe, ku drejtor i pare i kësaj shkolle ka qenë Azem Marana

Na kontaktoni

Rruga Cvetan Dimov 94, 1000 Shkup Maqedonia e Veriut

E Hënë – E Premte: 06:00–18:00
E shtunë – E dielë: Mbyllur

SHKOLLA FILLORE KOMUNALE LIRIA - SHKUP © 2024. Të gjitha të drejtat e rezervuara