Bashkëpunimi me Univerzitetin Ndërkombëtar të Ballkanit.

Sot drejtoresha e Sh F K ,,Liria,,Z .Teuta Idrizi dhe dekani i fakultetit të artit dhe dizajnit Z.Dzhemil Bektoviç nënshkruan protokol bashkëpunimi me Univerzitetin Ndërkombëtar të Ballkanit.
Bashkëpunimi do të realizohet në sferën e arsimit(realizim të konferencave ,ekspozitave të përbashkëta,seminare,)bashkëpunim në sferën e hulumtimit shkencor ,realizim të proekteve dhe aktiviteteve me interes të përbashkët ,formimin e kushteve për shpërblim të nxënësve më të suksesshëm dhe të talentuar të shkollës,organizim të aktiviteteve nga sfera eshkencës,kulturës ,artit,sportit dhe promovimi i tyre në rrethinën më të gjerë.Na priftē e mbara!📚🎓🏆

Previous 22 Prilli -Dita e planetit tokë

Shkolla fillore komunale “Liria” Shkup, gjendet në rajonin e komunës Çair, në pjesën e vjetër të qytetit të Shkupit.
Është themeluar me 01 dhjetor 1944 për mësim në gjuhën shqipe, ku drejtor i pare i kësaj shkolle ka qenë Azem Marana

Na kontaktoni

Rruga Cvetan Dimov 94, 1000 Shkup Maqedonia e Veriut

E Hënë – E Premte: 06:00–18:00
E shtunë – E dielë: Mbyllur

SHKOLLA FILLORE KOMUNALE LIRIA - SHKUP © 2024. Të gjitha të drejtat e rezervuara