E-mësimi

Të nderuar mësimdhënës, nxënës dhe prindër!

Për shkak të gjendjes së jashtëzakonshme që na ka kapluar. Ne si shkollë kemi marë hapa rreth angazhimit të tyre që t’ju mundësojmë nxënësve të mësojnë edhe ushtrojnë nëpër shtëpitë e tyre. Cdo klasë do të ketë lëndë do të kenë ushtrime , detyra, fleta pune dhe instrukcione rreth punës.

Klasat mund ti gjeni në menu sipër dhe ti selektoni sipas nevojës.

Klasat:

Klasa 1
Klasa 2
Klasa 3
Klasa 4
Klasa 5
Klasa 6
Klasa 7
Klasa 8
Klasa 9

Shkolla fillore komunale “Liria” Shkup, gjendet në rajonin e komunës Çair, në pjesën e vjetër të qytetit të Shkupit.
Është themeluar me 01 dhjetor 1944 për mësim në gjuhën shqipe, ku drejtor i pare i kësaj shkolle ka qenë Azem Marana

Na kontaktoni

Rruga Cvetan Dimov 94, 1000 Shkup Maqedonia e Veriut

E Hënë – E Premte: 06:00–18:00
E shtunë – E dielë: Mbyllur

SHKOLLA FILLORE KOMUNALE LIRIA - SHKUP © 2024. Të gjitha të drejtat e rezervuara