Rrëfime inspiruese

Ekipi për Veprim në Komunitet Çair (EVK) në bashkëpunim me organizatën Qendra për Bazë të Përbashkët (ang. Center for Common Ground) sot realizoi takimin ,,Rrëfime inspiruese ‘’ku nxënësit e shkollës tonë me interaktivitet të shkëlqyeshëm përcollën rrëfimin e Z. Fisnik Oseku dhe historinë e tij të suksesit.Kënaqësia ishte e jona të jemi në mesin e njerëzve të suksesshëm !📚🎓🏆

Previous 2 prilli -Dita botërore e autizmit

Shkolla fillore komunale “Liria” Shkup, gjendet në rajonin e komunës Çair, në pjesën e vjetër të qytetit të Shkupit.
Është themeluar me 01 dhjetor 1944 për mësim në gjuhën shqipe, ku drejtor i pare i kësaj shkolle ka qenë Azem Marana

Na kontaktoni

Rruga Cvetan Dimov 94, 1000 Shkup Maqedonia e Veriut

E Hënë – E Premte: 06:00–18:00
E shtunë – E dielë: Mbyllur

SHKOLLA FILLORE KOMUNALE LIRIA - SHKUP © 2024. Të gjitha të drejtat e rezervuara