Renovimi i infrastrukturës shkollore

 

Sot në shkollën fillore “Liria”-Shkup u bë përurimi i aktiviteteve të zhvilluara në përmirësimin dhe renovimin e infrastrukturës shkollore. Me rastin e kësaj ngjarjeje të rëndësishme ishin të pranishëm Ministri i Arsimit dhe Shkencës z.Arbër Ademi dhe Kryetari i Komunës së Çairit z.Visar Ganiu (ish nxënës i kësaj shkolle). Në vijim e sipër drejtoresha e shkollës znj. Teuta Idrizi i njoftoi të pranishmit me punimet e realizuara si dhe aktivitetet që do të realizohen në vazhdim. Drejtoria dhe kolektivi i shkollës i është mirënjohës dhe falënderues donatorëve, Komunës së Çairit dhe Ministrisë së Arsimit që në vazhdueshmëri japin kontributin e duhur për shkollën tonë.

Shkolla fillore komunale “Liria” Shkup, gjendet në rajonin e komunës Çair, në pjesën e vjetër të qytetit të Shkupit.
Është themeluar me 01 dhjetor 1944 për mësim në gjuhën shqipe, ku drejtor i pare i kësaj shkolle ka qenë Azem Marana

Na kontaktoni

Rruga Cvetan Dimov 94, 1000 Shkup Maqedonia e Veriut

E Hënë – E Premte: 06:00–18:00
E shtunë – E dielë: Mbyllur

SHKOLLA FILLORE KOMUNALE LIRIA - SHKUP © 2024. Të gjitha të drejtat e rezervuara