Punëtori në suaza të proektit ,,Të jemi të barabartë’’


Nxënësit e shkollës tonë morën pjesë në punëtorin për barazi gjinore në sport bazuar në metodologjin e sportit për zhvillim .Në këtë punëtori nxënësit nëpërmjet lojrave edukative mësuan se çka është barazia gjinore ,toleranca dhe si të respektohen me njëri tjetrin.
Kjo punëtori është në suaza të proektit ,,Të jemi të barabartë’’ e përmbajtur nga Ambasada e Britanisë ku u donuan rekvizita sportive.

Shkolla fillore komunale “Liria” Shkup, gjendet në rajonin e komunës Çair, në pjesën e vjetër të qytetit të Shkupit.
Është themeluar me 01 dhjetor 1944 për mësim në gjuhën shqipe, ku drejtor i pare i kësaj shkolle ka qenë Azem Marana

Na kontaktoni

Rruga Cvetan Dimov 94, 1000 Shkup Maqedonia e Veriut

E Hënë – E Premte: 06:00–18:00
E shtunë – E dielë: Mbyllur

SHKOLLA FILLORE KOMUNALE LIRIA - SHKUP © 2024. Të gjitha të drejtat e rezervuara