Proekti multietnik ,,NDËRTOJMË URA”

Sot e kishim nderin si Sh.F.K.,,Liria” të marim pjesë në aktivitetin përmbyllës të proektit multietnik ,,NDËRTOJMË URA”. Së bashku me ne ishin nxënës nga 30 shkolla të Republika e Maqedonis së Veriut ku morëm pjesë me aktivitete të ndryshme , performanca, këngë dhe shoqërime të paharuara.

Shkolla fillore komunale “Liria” Shkup, gjendet në rajonin e komunës Çair, në pjesën e vjetër të qytetit të Shkupit.
Është themeluar me 01 dhjetor 1944 për mësim në gjuhën shqipe, ku drejtor i pare i kësaj shkolle ka qenë Azem Marana

Na kontaktoni

Rruga Cvetan Dimov 94, 1000 Shkup Maqedonia e Veriut

E Hënë – E Premte: 06:00–18:00
E shtunë – E dielë: Mbyllur

SHKOLLA FILLORE KOMUNALE LIRIA - SHKUP © 2024. Të gjitha të drejtat e rezervuara