1. Prezantim për regjistrim në ShMQSh  EMUC “8 Shtatori” – Shkup

  1.  

Paraqitja dhe regjistrimi i parë në afatin e regjistrimit të qershorit realizohet më 16 dhe 17 qershor 2020, ndërsa rezulatet nga regjistrimi dhe vendet e lira do të publikohen më 18 qershor 2020.

Lokacioni: fenomenal
Stafi arsimor: profesional
Drejtimet: supermoderne
Ardhmeria: e sigurte
Urdheroni, regjistrohuni!
Kushtet: të shkelqyeshme

Shkolla fillore komunale “Liria” Shkup, gjendet në rajonin e komunës Çair, në pjesën e vjetër të qytetit të Shkupit.
Është themeluar me 01 dhjetor 1944 për mësim në gjuhën shqipe, ku drejtor i pare i kësaj shkolle ka qenë Azem Marana

Na kontaktoni

Rruga Cvetan Dimov 94, 1000 Shkup Maqedonia e Veriut

E Hënë – E Premte: 06:00–18:00
E shtunë – E dielë: Mbyllur

SHKOLLA FILLORE KOMUNALE LIRIA - SHKUP © 2024. Të gjitha të drejtat e rezervuara