Pranimi i fatosave për 2019/20

Me një program modest, sot në shkollën tonë u organizua pranimi i fatosave të vegjël për vitin e ri shkollor 2019/20. Programin e pasuruan nxënësit me vallet dhe recitimet e tyre para të pranishmit. Pastaj së bashku hynë në klasat e tyre dhe vazhduan me festimin e ditës së parë në shkollë. Në urimet u bashkangjit edhe drejtoresha dhe arsimtarët e shkollës tonë.

Shkolla fillore komunale “Liria” Shkup, gjendet në rajonin e komunës Çair, në pjesën e vjetër të qytetit të Shkupit.
Është themeluar me 01 dhjetor 1944 për mësim në gjuhën shqipe, ku drejtor i pare i kësaj shkolle ka qenë Azem Marana

Na kontaktoni

Rruga Cvetan Dimov 94, 1000 Shkup Maqedonia e Veriut

E Hënë – E Premte: 06:00–18:00
E shtunë – E dielë: Mbyllur

SHKOLLA FILLORE KOMUNALE LIRIA - SHKUP © 2024. Të gjitha të drejtat e rezervuara