Paravanë (mbrojtës) për përcjelljen më të sigurtë të proçesit edukativo arsimor

Sot në shkollën tonë u vendosën paravanë (mbrojtës) për përcjelljen më të sigurtë të proçesit edukativo arsimor për nxënësit prej klasës së parë deri në të tretën.Në emër të drejtorisë dhe gjithë stafit faleminderojmë Komunën e Çairit dhe kryetarin Z. Visar Ganiu për kontributin në ruajtjen e shëndetit të nxënësve tanë.🌺📚🏆

Shkolla fillore komunale “Liria” Shkup, gjendet në rajonin e komunës Çair, në pjesën e vjetër të qytetit të Shkupit.
Është themeluar me 01 dhjetor 1944 për mësim në gjuhën shqipe, ku drejtor i pare i kësaj shkolle ka qenë Azem Marana

Na kontaktoni

Rruga Cvetan Dimov 94, 1000 Shkup Maqedonia e Veriut

E Hënë – E Premte: 06:00–18:00
E shtunë – E dielë: Mbyllur

SHKOLLA FILLORE KOMUNALE LIRIA - SHKUP © 2024. Të gjitha të drejtat e rezervuara