30/01/2020 - In RAPORTI FINANCIAR

Raportet financiare për vitin 2019

Dokumentet - Shkarkoni PDF

  • Të dhënat e veqanta 903 për vitin 2019 pdf (2485kb) [ download ]
  • Të dhënat e veqanta 787 për vitin 2019 pdf (2373kb) [ download ]
  • Të ardhurat dhe shpenzimet 903 për vitin 2019 pdf (1494kb) [ download ]
  • Të ardhurat dhe shpenzimet 787 për vitin 2019 pdf (1609kb) [ download ]
  • Struktura e të hyrave sipas lëmive 903 për vitin 2019 pdf (444kb) [ download ]
  • Struktura e të hyrave sipas lëmive 787 për vitin 2019 pdf (436kb) [ download ]
  • Bilansi i gjendjes 903 për vitin 2019 pdf (1595kb) [ download ]
  • Bilansi i gjendjes 787 për vitin 2019 pdf (1480kb) [ download ]

Shkolla fillore komunale “Liria” Shkup, gjendet në rajonin e komunës Çair, në pjesën e vjetër të qytetit të Shkupit.
Është themeluar me 01 dhjetor 1944 për mësim në gjuhën shqipe, ku drejtor i pare i kësaj shkolle ka qenë Azem Marana

Na kontaktoni

Rruga Cvetan Dimov 94, 1000 Shkup Maqedonia e Veriut

E Hënë – E Premte: 06:00–18:00
E shtunë – E dielë: Mbyllur

SHKOLLA FILLORE KOMUNALE LIRIA - SHKUP © 2024. Të gjitha të drejtat e rezervuara