ORGANIZATA E FËMIJËVE

Me rastin e pranimit të nxënësve të klasës së parë në ,,Organizatën e Fëmijëve,,në shkollën tonë u mbajt një program festiv ku u shënua kjo ditë në mënyrë solemne.
Në emër të drejtorisë së shkollës tonë ,fatosave të vegjël ju dëshirojmë fëmijëri pa brenga,shëndet dhe suksese në mësime.

 

Shkolla fillore komunale “Liria” Shkup, gjendet në rajonin e komunës Çair, në pjesën e vjetër të qytetit të Shkupit.
Është themeluar me 01 dhjetor 1944 për mësim në gjuhën shqipe, ku drejtor i pare i kësaj shkolle ka qenë Azem Marana

Na kontaktoni

Rruga Cvetan Dimov 94, 1000 Shkup Maqedonia e Veriut

E Hënë – E Premte: 06:00–18:00
E shtunë – E dielë: Mbyllur

SHKOLLA FILLORE KOMUNALE LIRIA - SHKUP © 2024. Të gjitha të drejtat e rezervuara