Për nder të 7 Marsit-Ditës së Mësuesit kryetari i komunës së Çairit Z.Visar Ganiu ndau mirënjohje për arsimtar të dalluar .Nga shkolla jonë është nominuar Z.Adnan Mustafa për kontributin e pakursyeshëm në proçesin edukativo arsimor në shkollën tonë. Arsimtarit Adnan i dëshirojmë shëndet dhe shumë suksese në jetë!📚🏆🌹

Shkolla fillore komunale “Liria” Shkup, gjendet në rajonin e komunës Çair, në pjesën e vjetër të qytetit të Shkupit.
Është themeluar me 01 dhjetor 1944 për mësim në gjuhën shqipe, ku drejtor i pare i kësaj shkolle ka qenë Azem Marana

Na kontaktoni

Rruga Cvetan Dimov 94, 1000 Shkup Maqedonia e Veriut

E Hënë – E Premte: 06:00–18:00
E shtunë – E dielë: Mbyllur

SHKOLLA FILLORE KOMUNALE LIRIA - SHKUP © 2024. Të gjitha të drejtat e rezervuara