Lajmërim

Lajmërohen nxënësit dhe prindërit e shkollës tonë se gjysëmvjetorin e dytë do ta fillojmë më datë 21.01.2021 (e enjte) sipas orarit që ka qenë në gjysëmvjetorin e parë.-Klasat e para,të dyta dhe të treta mësimin do ta realizojnë me prezencë fizike sipas orarit-Klasat e IV-ta deri të IX-ta mësimin do ta përcjellin on line sipas orarit.Ju dëshirojmë suksese dhe mbarësi!📚🏆🌹

Shkolla fillore komunale “Liria” Shkup, gjendet në rajonin e komunës Çair, në pjesën e vjetër të qytetit të Shkupit.
Është themeluar me 01 dhjetor 1944 për mësim në gjuhën shqipe, ku drejtor i pare i kësaj shkolle ka qenë Azem Marana

Na kontaktoni

Rruga Cvetan Dimov 94, 1000 Shkup Maqedonia e Veriut

E Hënë – E Premte: 06:00–18:00
E shtunë – E dielë: Mbyllur

SHKOLLA FILLORE KOMUNALE LIRIA - SHKUP © 2024. Të gjitha të drejtat e rezervuara