INICIATIVË E SUKSESSHME E NXËNËSVE

Si shkollë model për ngritjen e cilësisë në lëndën arsimi qytetar ku u promovuan idetë dhe iniciativat e nxënësve në shoqëri morëm donacion llaptop ,LCD prozhektor dhe materjale didaktike .
Proekti u realizua në bashkëpunim me BZHA ,QMEQ dhe USAID-in .
Suksese…..

Shkolla fillore komunale “Liria” Shkup, gjendet në rajonin e komunës Çair, në pjesën e vjetër të qytetit të Shkupit.
Është themeluar me 01 dhjetor 1944 për mësim në gjuhën shqipe, ku drejtor i pare i kësaj shkolle ka qenë Azem Marana

Na kontaktoni

Rruga Cvetan Dimov 94, 1000 Shkup Maqedonia e Veriut

E Hënë – E Premte: 06:00–18:00
E shtunë – E dielë: Mbyllur

SHKOLLA FILLORE KOMUNALE LIRIA - SHKUP © 2024. Të gjitha të drejtat e rezervuara