Grupi i lexuesve ,,Aroma e librit’’

Aktivitet i rradhës në shkollën tonë, të realizuar nga grupi i lexuesve ,,Aroma e librit’’ ku u bë improvizimi i emisionit me temë ,,Eja të takohemi për një libër’’
Ju lumtë nxënësve
dhe bibliotekistes për angazhimin dhe performancën.

Shkolla fillore komunale “Liria” Shkup, gjendet në rajonin e komunës Çair, në pjesën e vjetër të qytetit të Shkupit.
Është themeluar me 01 dhjetor 1944 për mësim në gjuhën shqipe, ku drejtor i pare i kësaj shkolle ka qenë Azem Marana

Na kontaktoni

Rruga Cvetan Dimov 94, 1000 Shkup Maqedonia e Veriut

E Hënë – E Premte: 06:00–18:00
E shtunë – E dielë: Mbyllur

SHKOLLA FILLORE KOMUNALE LIRIA - SHKUP © 2024. Të gjitha të drejtat e rezervuara