AKSION HUMANITAR


Më datën 13 dhe 14 prill 2020 në lokalet e shkollës u zhvillua aksion humanitar për familjet me nevojë të nxënësve të shkollës tonē.Në këtë aksion u shpërndan pako me produkte ushqimore dhe higjienike me qëllim që këto familje ta përballojnë sa më lehtë krizën me pandemin aktuale.
Nga ana e drejtorisē dhe gjithë kolektivit i faleminderojmë nga zemra donatorët; Organizatat humanitare ,,Ensar’’ ,,Kalliri i mirësis’’ dhe ,,TIKA’’.

Shkolla fillore komunale “Liria” Shkup, gjendet në rajonin e komunës Çair, në pjesën e vjetër të qytetit të Shkupit.
Është themeluar me 01 dhjetor 1944 për mësim në gjuhën shqipe, ku drejtor i pare i kësaj shkolle ka qenë Azem Marana

Na kontaktoni

Rruga Cvetan Dimov 94, 1000 Shkup Maqedonia e Veriut

E Hënë – E Premte: 06:00–18:00
E shtunë – E dielë: Mbyllur

SHKOLLA FILLORE KOMUNALE LIRIA - SHKUP © 2024. Të gjitha të drejtat e rezervuara