7 Marsi – Dita e mësuesit dhe 8 Marsi – Dita e nënave

Me një program modest dhe ekspozitë me punime të nxënësve në shkollën tonë u shënua 7 Marsi – Dita e mësuesit dhe 8 Marsi -Dita e nënave .Festofshim edhe shumë festa në rrethana të tjera duke korur suksese të reja!
Gëzuar!📚🎓🌹❤️

Shkolla fillore komunale “Liria” Shkup, gjendet në rajonin e komunës Çair, në pjesën e vjetër të qytetit të Shkupit.
Është themeluar me 01 dhjetor 1944 për mësim në gjuhën shqipe, ku drejtor i pare i kësaj shkolle ka qenë Azem Marana

Na kontaktoni

Rruga Cvetan Dimov 94, 1000 Shkup Maqedonia e Veriut

E Hënë – E Premte: 06:00–18:00
E shtunë – E dielë: Mbyllur

SHKOLLA FILLORE KOMUNALE LIRIA - SHKUP © 2024. Të gjitha të drejtat e rezervuara