Sot në shkollën tonë u bë shpërndarja e 300 maskave mbrojtëse vizir për nxënësit që realizojnë mësim me prezencë fizike .Faleminderojmē kompanin farmaceutike,,Zegin’’dhe Komunën e Çairit për kontributin e dhënë për nxënësit tanë .🌹📚🎓

Shkolla fillore komunale “Liria” Shkup, gjendet në rajonin e komunës Çair, në pjesën e vjetër të qytetit të Shkupit.
Është themeluar me 01 dhjetor 1944 për mësim në gjuhën shqipe, ku drejtor i pare i kësaj shkolle ka qenë Azem Marana

Na kontaktoni

Rruga Cvetan Dimov 94, 1000 Shkup Maqedonia e Veriut

E Hënë – E Premte: 06:00–18:00
E shtunë – E dielë: Mbyllur

SHKOLLA FILLORE KOMUNALE LIRIA - SHKUP © 2024. Të gjitha të drejtat e rezervuara