7 Marsi – Dita e mësuesit dhe 8 Marsi – Dita e nënave

Me një program modest dhe ekspozitë me punime të nxënësve në shkollën tonë u shënua 7 Marsi – Dita e mësuesit dhe 8 Marsi -Dita e nënave .Festofshim edhe shumë festa në rrethana të tjera duke korur suksese të reja!
Gëzuar!📚🎓🌹❤️