Për nder të 7 Marsit-Ditës së Mësuesit kryetari i komunës së Çairit Z.Visar Ganiu ndau mirënjohje për arsimtar të dalluar .Nga shkolla jonë është nominuar Z.Adnan Mustafa për kontributin e pakursyeshëm në proçesin edukativo arsimor në shkollën tonë. Arsimtarit Adnan i dëshirojmë shëndet dhe shumë suksese në jetë!📚🏆🌹