Paravanë (mbrojtës) për përcjelljen më të sigurtë të proçesit edukativo arsimor

Sot në shkollën tonë u vendosën paravanë (mbrojtës) për përcjelljen më të sigurtë të proçesit edukativo arsimor për nxënësit prej klasës së parë deri në të tretën.Në emër të drejtorisë dhe gjithë stafit faleminderojmë Komunën e Çairit dhe kryetarin Z. Visar Ganiu për kontributin në ruajtjen e shëndetit të nxënësve tanë.🌺📚🏆