Lajmërim

Lajmërohen nxënësit dhe prindërit e shkollës tonë se gjysëmvjetorin e dytë do ta fillojmë më datë 21.01.2021 (e enjte) sipas orarit që ka qenë në gjysëmvjetorin e parë.-Klasat e para,të dyta dhe të treta mësimin do ta realizojnë me prezencë fizike sipas orarit-Klasat e IV-ta deri të IX-ta mësimin do ta përcjellin on line sipas orarit.Ju dëshirojmë suksese dhe mbarësi!📚🏆🌹