Konkurs letrar

E kemi nderin t’ju lajmërojmë se në konkursin letrar kushtuar Ditës së Mësuesit me temë ,,Shkolla tempull i diturisë’’ qē e organizoi komuna e Çairit në konkurenc me shkollat tjera ,nxënësja jonë Agnesa Suli e zuri vendin e parë .
Poashtu edhe në konkursin letrar që u mbajt në shkollën tonë me temë ,,Shkolla i hap dyert e jetës’’ nxënësit që zunë vendet e para janë
Agnesa Suli -IX-2 vendi i parë
Amra Çupi VIII-3 vendi i dytë
Rejhan Sefa IX-2 vendi i tretë
Nxënësve ju dëshirojmë suksese në sfidat e rradhës dhe ju faleminderojmë që na bënë krenar !🌹