Grupi i lexuesve ,,Aroma e librit’’

Aktivitet i rradhës në shkollën tonë, të realizuar nga grupi i lexuesve ,,Aroma e librit’’ ku u bë improvizimi i emisionit me temë ,,Eja të takohemi për një libër’’
Ju lumtë nxënësve
dhe bibliotekistes për angazhimin dhe performancën.