ORGANIZATA E FËMIJËVE

Me rastin e pranimit të nxënësve të klasës së parë në ,,Organizatën e Fëmijëve,,në shkollën tonë u mbajt një program festiv ku u shënua kjo ditë në mënyrë solemne.
Në emër të drejtorisë së shkollës tonë ,fatosave të vegjël ju dëshirojmë fëmijëri pa brenga,shëndet dhe suksese në mësime.